Zápis do mateřské školy se blíží

Jaro není doprovázeno pouze změnami v probouzející se přírodě, ale také s velkou změnou pro naše nejmenší. Je to čas, kdy se rodiče malých ratolestí rozhodují, zda a do jaké mateřské školy svěří své dítě, aby mu mohli poskytnout to nejlepší, co potřebuje. Kontakt s novým prostředím a jinými lidmi, než jsou rodiče, je pro správný vývoj dítěte velmi důležitý a proto je třeba zvážit, kterou mateřskou školu zvolíte. V Českém Těšíně je nabídka opravdu pestrá a s výběrem vám mohou pomoci webové stránky konkrétních mateřských škol. S vaší volbou dlouho neotálejte, protože zápisy se budou konat již 3. a 4. května 2023.

Mimo jiné i této oblasti se věnujeme se svými klienty v Charitním středisku „Klíč“. V případě, že si nevíte rady s nepříznivou sociální situací, která má negativní dopad na dítě, můžete se obrátit na naší sociálně aktivizační službu pro rodiny s dětmi. Sociální služba je bezplatná a probíhá v přirozeném prostředí rodiny. Kontaktovat Charitní středisko „Klíč“ můžete v pracovní dny od 8 do 15 hodin na telefonní číslo +420 703 842 051.