Poradenství pro pečující a seniory

I přesto, že Charitní poradna pro rodinu – seniory a pečující a Charitní poradna pro finanční a právní tíseň byly sloučeny v jednu Charitní poradnu, poradenství pro pečující osoby a seniory zůstává zachováno.

• Má se Váš rodinný příslušník vrátit z nemocnice a Vy nevíte, zda se o něj budete umět postarat a jak se na péči o svého blízkého připravit?
  • Potřebujete poradit, na co vše máte při péči nárok a nevyznáte se v systému sociálních dávek? Potřebujete pomoci s výběrem anebo způsobem použití kompenzační pomůcky?
  • Jste v seniorském věku a potřebujete poradit s péčí a nabídkou sociálních služeb?

Pokud jste na některou z výše uvedených  otázek odpověděli ANO,  neváhejte a obraťte se na sociální pracovnici Charitní poradny, která se na danou problematiku specializuje. Sociální pracovnice, poradkyně pro seniory a pečující, je k dispozici osobně na adrese Hrabinská 458/33 v Českém Těšíně, a to v úterý od 8 do 14 hod a v pátky od 8 do 14 hod anebo na telefonním čísle: +420 604 926 780 či e-mailu: petra.kniezkova@ceskytesin.charita.cz. Po předchozí telefonické domluvě, je možné poradenství poskytnout i u Vás v domácnosti.